Algemeen

Sinds oktober 2022 bieden we logeeropvang aan op een prachtige locatie in het dorp Borssele. Naast het volgen van dagbesteding kunnen onze deelnemers nu ook blijven logeren in het gezellige en professionele logeerhuis. Hiermee kunnen we de deelnemers een veilige en fijne plek bieden, de thuissituatie ontlasten en ouders wat rust bieden. Het logeerhuis is geopend voor dezelfde doelgroepen als de zorgboerderij en ook de begeleiders werken op beide locaties. Zo zien onze deelnemers steeds vertrouwde gezichten en zo min mogelijk wisselingen van de wacht. Ook blijven de lijntjes op deze manier kort.

Er logeren maximaal 8 deelnemer per nacht bij aanwezigheid van 2 of 3 begeleiders. Hierdoor kunnen we kleinschalige zorg aanbieden met veel aandacht voor de individuele deelnemer. We bieden activiteiten aan, aangepast op de deelnemers en bijbehorende vraag. Vaak is er overdag al veel activiteit geweest, bijvoorbeeld op school of op de dagbesteding. Daarom is er in het logeerhuis veel ruimte voor ontspanning en rust pakken.

In het weekend kan de dagbesteding zowel op de boerderij als in het logeerhuis geboden worden, afhankelijk van de wens van de deelnemer. Op zondag zijn we overdag in het logeerhuis en gaan we naar de kerk met de deelnemers die dat kunnen en willen.