Team

De zorgboerderij is gestart door Adriaan en Carina Jansen. Naast hen bestaat het team uit professionele begeleiders. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd of in opleiding. Ook beschikken we in ons team over twee SKJ-geregistreerde medewerkers en een orthopedagoog. Dit borgt de kwaliteit en professionaliteit van ons team en de veiligheid en geborgenheid van de zorgboerderij.

Hieronder vind u een overzicht van ons team, onze collega’s stellen zich graag voor!

 

 

Op dit moment zoeken wij:

– Begeleiders: niveau 3 of 4 voor 24 tot 36 uur per week. Heb je relevante werkervaring en lijkt het je leuk ons team te versterken? Neem dan contact met ons op.

– Zaterdagkrachten: Volg je een opleiding in de sector Zorg en Welzijn en vind je het leuk om bij ons ervaring op te doen met deze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

– Activiteitenvrijwilligers: Vind je het leuk om specifieke activiteiten met de deelnemers te doen, zoals fietsen of knutselen? Neem dan contact met ons op.

– Vervoersvrijwilligers: We zoeken altijd mensen die onze deelnemers willen halen en brengen. Er zijn veel tijden en routes mogelijk. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-18228584 of het contactformulier in te vullen.

Downloads
Adriaan

Eigenaar van zorgboerderij De Noordhoek.

Carina
Leon

Sinds september 2023 ondersteun ik het team als manager op de boerderij. Een manager is een soort papieren klusjesman. U kunt bij mij terecht voor allerlei vragen die niet direct de zorg aangaan.

Annerie
Anton
Sanne

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en ik ben 20 jaar. Mijn eindstage, die ik voor de opleiding maatschappelijke zorg aan het Hoornbeeck College moest doen, heb ik op De Noordhoek gedaan. Ik werk nu sinds augustus 2023 op de boerderij en in het logeerhuis en geniet daar iedere dag van! De combinatie van de deelnemers en het werk op de boerderij spreekt mij aan. Ik vind het belangrijk om de deelnemer op een passende manier te begeleiden, zodat hij of zij een fijne en zinvolle dag heeft gehad. Wie weet, tot ziens!

Chanel
Emma
Marjolein
Ruth

Mijn naam is Ruth vlot, ik ben 19 jaar en werk sinds september 2022 bij zorgboerderij de Noordhoek. Ik zit in het 3e en laatse jaar van mijn opleiding, begeleider specifieke doelgroepen op het Hoornbeeck College. Ik volg de opleiding in bbl vorm dit houdt in dat ik elke donderdag naar school ga de rest van de week werk ik op de boerderij of in het logeerhuis. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij de Noordhoek is het omgaan met de deelnemers, niemand is hetzelfde en zo is elke dag ook anders.