Team

De zorgboerderij is gestart door Adriaan en Carina Jansen. Naast hen bestaat het team uit professionele begeleiders. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd of in opleiding. Ook beschikken we in ons team over twee SKJ-geregistreerde medewerkers en een orthopedagoog. Dit borgt de kwaliteit en professionaliteit van ons team en de veiligheid en geborgenheid van de zorgboerderij.

Hieronder vind u een overzicht van ons team, onze collega’s stellen zich graag voor!

 

 

Op dit moment zoeken wij:

– Begeleiders: niveau 3 of 4 voor 24 tot 36 uur per week. Heb je relevante werkervaring en lijkt het je leuk ons team te versterken? Neem dan contact met ons op.

– Zaterdagkrachten: Volg je een opleiding in de sector Zorg en Welzijn en vind je het leuk om bij ons ervaring op te doen met deze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

– Activiteitenvrijwilligers: Vind je het leuk om specifieke activiteiten met de deelnemers te doen, zoals fietsen of knutselen? Neem dan contact met ons op.

– Vervoersvrijwilligers: We zoeken altijd mensen die onze deelnemers willen halen en brengen. Er zijn veel tijden en routes mogelijk. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-18228584 of het contactformulier in te vullen.